Wonen in 't groen

Van harte welkom op de informatiepagina’s van Makelaar Patricia van Rijswick-Kneepkens. Dé Makelaar voor "Wonen in 't Groen"!

2015 is het jaar van mijn 35 jarig jubileum en in al die jaren heb ik  heel veel mensen kunnen helpen aan een prachtige woonplek of aan de juiste kopers. Steeds vaker word ik gevraagd door mensen om samen met hen op zoek te gaan naar een heerlijk huis!

Sinds 1 mei 2014 ben ik een hechte samenwerking aangegaan met  Renée van der Linden, een jonge vrouwelijke makelaar die haar eigen zaak vanuit mijn kantoor is opgestart. Zij volgde met succes de HBO opleiding Vastgoed en is inmiddels gecertificeerd als  Registermakelaar -en taxateur. Zij heeft al 9 jaar ervaring in de huizenmakelaardij! 

Kernwoorden van mijn kantoor zijn: ervaren, professioneel, super-actief, origineel, bij de tijd, kleinschalig, communicatief, goede marketing, transparante werkwijze en betrouwbaar.

Werkgebied: de gemeenten Venray en Horst aan de Maas met de dorpen van de oude gemeente Meerlo-Wanssum,  de vroegere gemeente Vierlingsbeek en de dorpen Well en Wellerlooi.

Specialisatie:
woonhuizen "in 't groen"

Mijn dienstverlening?  Verkoop, aankoop, zoeken, taxeren en adviseren. Deeldiensten mogelijk.

  


Pand in de kijker

pand in de kijker
Te weinig ruimte voor uw hobby's? Dan is dit huis met grote hobbyruimte annex garage van 50 m2 iets voor u!

meer info

Nieuws

Geslaagde ruil!
De prachtige woonplek aan de Julianasingel 24 in Venray is verkocht. Om deze deal te kunnen sluiten, heeft de verkoper het huis van de kopers gekocht. Deze moderne INSTAPKLARE stadswoning aan de Past. Ruttenstraat 11 wordt nu weer te koop aangeboden voor € 219.000,-- k.k. Alleen jullie meubels neerzetten en genieten! publicatie 16 november 2015

Patiobungalow in Bergkwartier; renovatieobject
In de bosrijke omgeving van het Bergkwartier ligt deze geschakelde patiobungalow. Het platte dak en een deel van de kozijnen is al vervangen. Maar het huis moet gerenoveerd worden. Daar zal de koopprijs dan ook naar zijn. Wel fijn dat je door de renovatie het pand naar eigen inzichten kunt afwerken en inrichten! publicatie 16 november 2015

Recreatiewoning op eigen grond en zonder parkkosten
In Swolgen hebben wij een heel leuke recreatiebungalow te koop met 2 slaapkamers, gelegen op een heerlijk plekje in het bos. Instapklaar en met complete inboedel. Vraagprijs € 139.500,-- k.k. publicatie 31-10-2015

Inloopspreekuur

Renée en ik kennen een ‘’inloopspreekuur’’ voor iedereen die vragen heeft over alles wat met vastgoed te maken heeft. Je kunt zonder afspraak binnen lopen op woensdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Wij maken dan met plezier tijd voor je vrij om jouw vragen te bespreken en te beantwoorden, onder het genot van een kopje koffie of thee.
  


Wie is de beste makelaar?


Heeft u contact met ons gehad als makelaar?
Dan kunt u op internet een beoordeling geven over ons makelaarskantoor.
Klik op het logo!


 

Nuttige links