Verkocht - Leunen

Molenhofweg 2 a

BOUWKAVEL aan de rand van Leunen, voor vrijstaand landhuis. Prijs € 207,--/m2 vrij op naam

Aan de rand van Leunen, aan de Venrayse kant, ligt aan de Molenhofweg naast nr. 4, een prachtige bouwkavel te koop van ca. 845 m2.
De m2 prijs is € 207,-- vrij op naam.
Op deze kavel mag een vrijstaand landhuis met twee bouwlagen en een kap gebouwd worden met daarbij een bijgebouw. Een souterrain of kelder is ook mogelijk.
De frontbreedte van de kavel is 31 m. Wanneer de frontbreedte wordt gemeten in een rechte lijn tussen de beide grenslijnen aan de zijkant van de kavel, is de breedte 25 m. Dat is ook de breedte van de achtergrens.
De beide zij-grenslijnen zijn resp. 25 m en 43 m diep. Indien gewenst kan de bouwkavel vergroot worden, door het verleggen van de zijgrens richting huisnummer 4.
De bezonning is prima want de achtertuin ligt op het Zuidoosten.

De genoemde koopprijs is inclusief de benodigde onderzoeksrapporten. In feite is het indienen van een bouwplan dat de goedkeuring van de gemeente heeft/krijgt, voldoende om de bouw te starten. De Leunse architect, Marcel Martens, heeft de bestemmingsplan procedure begeleid en kan, wanneer u dat wilt, meedenken over het ontwerp van de nieuw te bouwen woning.

Het centrum van Venray met alle voorzieningen ligt op 2 km, de A73 op ca. 1 km en het Texaco tankstation met eigen winkel en bakkerij op loopafstand.
Aan de achtergrens van de kavel, evenwijdig aan de beek, ligt een gasleiding.

Voor het bekijken van de bouw mogelijkheden kunt u contact opnemen met bovengenoemde architect (0478-581524) of met de gemeente Venray, telefoon 0478-523333, afdeling Bouwen en Wonen, dan wel via de site www.venray.nl .

Kenmerken

Algemene kenmerken

Adres:Molenhofweg 2-a
Leunen
Referentie:bouwkavel Molenhofweg
Koopprijs:Verkocht
Type:Grond
Beschikbaar vanaf:Per direct
Ligging:Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:845 m²
Perceelbreedte:28 m
Perceeldiepte:34 m
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Tuin oriëntatie:Zuid-Oost

Informatieplicht

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]