Verkocht - Venlo

Waldeck Pyrmontstraat 2

Beleggen en Wonen in een pand!

Op een perfecte locatie in Venlo staat dit ruime, karakteristieke woonhuis te koop, verdeeld in drie aparte wooneenheden: een ruime bovenwoning en twee kleine eenpersoons woningen. De bovenwoning heeft de voordeur aan de Waldeck Pyrmontstraat 2 en de twee andere woninkjes liggen om de hoek, aan de Van Mecklenburgstraat 6 en 8.
De bovenwoning is vrij ter beschikking; de twee kleine woningen zijn verhuurd.

Dit pand is met name geschikt voor iemand die een BELEGGINGSPAND zoekt. Naast de twee reeds verhuurde delen, kan ook de bovenwoning goed verhuurd worden. Of de nieuwe eigenaar gaat zelf in de bovenwoning wonen en houdt de twee verhuurde delen aan als belegging. Dat wordt met name interessant wanneer er sprake is van bijv. € 100.000,-- eigen geld. Daarmee kan het verhuurde deel worden aangekocht en ontvangt men momenteel € 11.100,-- huur per jaar. Een bruto rendement op uw spaargeld van ca. 10%!
De bovenwoning zou dan kadastraal gesplitst moeten worden van de 2 delen die aan de van Mecklenburgstraat liggen, waardoor voor de afzonderlijke aankoop van de bovenwoning een hypothecaire lening kan worden aangevraagd.

Het pand heeft een karakteristieke uitstraling en is ooit gebouwd door Architect Staring die in het deel aan de Van Mecklenburgstraat zijn kantoren en garage had. De bovenwoning werd verhuurd. De drie woningen zijn keurig onderhouden, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Ten aanzien van isolatie zijn echter geen voorzieningen getroffen.

Dit is een prachtige kans om een sfeervol pand te kopen op een mooie locatie in Venlo!

Kenmerken

Algemene kenmerken

Adres:Waldeck Pyrmontstraat 2
Venlo
Referentie:Waldeck Piermont
Vraagprijs:Verkocht
Type:Herenhuis
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:335 m²
Perceelbreedte:15,5 m
Perceeldiepte:25,75 m
Bebouwde opp.:127 m²
Totale woonoppervlakte:211 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1951
Renovatiejaar:1971
Inhoud:796 m³
Gevelbreedte:8,5 m
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:46 m²

Indeling

Kamers:6
Keuken:Nee, Dichte keuken, Ingericht zonder inbouwapparatuur
Tuin:132 m²
Tuin breedte:4 m
Tuin diepte:25 m
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Verzorgd

Informatieplicht

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]