Verkocht - Venray

Smellekenlaan 44

MODERNE TUSSENWONING uit 2016 met eigen parkeerplaats! Een INSTAPKLARE woning die de huidige eigenaar in verband met een nieuwe werkkring buiten de regio te koop aanbiedt. Een prima optie voor o.a. STARTERS.
In de ruim opgezette nieuwbouwwijk De Brabander is in 2016 deze tussengelegen eengezinswoning opgeleverd met een voor- en achtertuin, een houten berging en een vrije achterom. In de loop van de komende maanden wordt ook de eigen parkeerplek op een nabij gelegen parkeerterrein voor met name de eigenaren van deze woningen, opgeleverd.
Het huis is gebouwd onder de Woningborg Garantieregeling wat o..m. inhoudt dat er op enkele belangrijke onderdelen een garantie zit van maximaal 3 jaar.

INDELING
De moderne keuken ligt aan de straatkant en staat in open verbinding met de woonkamer. In de achtergevel zijn openslaande tuindeuren die uitkomen op het terras.
In de hal is het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Hier zijn 2 slaapkamers en de fraaie badkamer met 2e toilet. De sfeervolle, grootste slaapkamer ligt onder een schuine dakwand met een royale dakkapel. Als extra heeft de eigenaar een vaste trap naar de zolder laten maken waar ruimte is voor wasmachine -en droger. Door het plaatsen van een groot dakraam is hier de mogelijkheid geschapen voor het realiseren van een derde slaapkamer.
De voor- en achtertuin zijn al aangelegd met gazon, bestrating en een verhoogde plantenbak.
Alle eigenaren van de tussengelegen woningen krijgen een eigen parkeerplek op een terrein in de directe omgeving. In de straat zelf zullen nog vrije parkeerplaatsen worden aangelegd.

Deze woningen liggen in Aan den Heuvel, fase 3, in de Brabander, direct links en dan rechtdoor op de rotonde in de wijk.
De architectuur is divers en straalt kwaliteit uit. De woningen zijn hoog, de daken zijn gedekt met keramische pannen en hebben een overstek. Er is een voortuin en een achtertuin. Vanuit de ontwikkelingsvisie op duurzaamheid van de bestaande omgeving wordt deze wijk gerealiseerd rond bestaande wegenpatronen. Hierdoor ontstaat een vertrouwd en natuurlijk gevoel; iets dat bij veel nieuwbouwwijken ontbreekt. Op deze manier sluit Aan den Heuvel aan op de bestaande singelstructuur, waardoor een goede ontsluiting wordt gegarandeerd. Wonen en natuur lopen hier mooi in elkaar over.

Kenmerken

Algemene kenmerken

Adres:Smellekenlaan 44
Venray
Referentie:smelleken
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:118 m²
Perceelbreedte:4,8 m
Perceeldiepte:24,58 m
Bebouwde opp.:48 m²
Totale woonoppervlakte:92 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2015
Inhoud:310 m³
Gevelbreedte:4,8 m
Bouwlagen:3
Externe Bergruimte :5 m²

Indeling

Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:25 m², Doorzonkamer
Keuken:5 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:55 m²
Tuin breedte:5 m
Tuin diepte:14 m
Tuin oriëntatie:Noord-Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Parking:Ja

Informatieplicht

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]