Verkocht - Venray

Torenvalk 34

Moderne LEVENSLOOPBESTENDIGE SEMI-BUNGALOW in rustige woonstraat, voor aan in de wijk De Brabander

Bent u op zoek naar een LEVENSLOOPBESTENDIGE woning met voldoende ruimte voor uw hobby's en om uw gasten te ontvangen, dan moet u de brochure van deze, door de garages geschakelde semibungalow zeker eens downloaden en doorbladeren.
In 2005 is deze woning opgeleverd door de aannemer en daarna door de eigenaar fraai afgewerkt met prima materialen en in neutrale kleuren. Groot voordeel van deze patiobungalow is dat er een verdieping op staat met twee extra (slaap-)kamers en een tweede badkamer. Ideaal voor uw gasten! Deze woningen grenzen aan de buren met de garages en de verdieping staat verder helemaal vrij. Er is dus geen sprake van enige gehorigheid. De garage biedt ruimte voor uw hobby's en kan als berging dienen voor de spullen die u nog niet wilt weg doen. De auto('s) kunnen immers onder de royale carport.
De patio is ca. 50 m2 en biedt werkelijk alle privacy: er is geen inkijk van buren, er grenst geen andere patio of tuin aan en aan de kant van de Overloonseweg grenst de patio aan een brede groenstrook.

INDELING
Entree in ruime, lichte hal. Trap naar de verdieping. Meterkast, garderobenis en gastentoilet.
Glazen deur naar de Z-vormige woonkamer met open keuken. Zitgedeelte met gashaard aan de straatzijde, eetkamer aan de kant van de keuken. De woonkamer ligt in een L-vorm om de patio. Achter de keuken is de bijkeuken met deur naar de patio. Slaapkamer met vaste kastenwand, deur die uitkomt op de patio en deur naar de complete badkamer met o.a. een tweede toilet.
Onder de tegelvloeren ligt vloerverwarming (als bij-verwarming).
Een luie trap brengt u naar de verdieping met een overloop waarop de deuren uitkomen van de twee (slaap-)kamers, de 2e badkamer met het 3e toilet en de kast met daarin het WTW-systeem, dat zorgt voor verwarming en ventilatie in de woning.
Aan de andere kant van de patio is de loopdeur naar de geïsoleerde garage/hobbyruimte met sectionaalpoort die uitkomt onder de carport. Er is een aparte poort vanuit de patio naar de carport zodat er sprake is van een vrije achterom.

LIGGING
Voor aan in de wijk De Brabander, in een rustige woonstraat met voldoende parkeergelegenheid. De patio die op het Oosten ligt biedt u alle privacy en wanneer de zon schijnt, dan is er altijd een plek daar van te genieten!
Vanuit de woonkamer, de keuken en de slaapkamer hebt u een heerlijk contact met de patio omdat er deuren en puien aan grenzen met grote ramen er in.
Kenmerken

Algemene kenmerken

Adres:Torenvalk 34
Venray
Referentie:Torenvalk 34
Vraagprijs:Verkocht
Type:Semi-bungalow
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:260 m²
Perceelbreedte:15 m
Perceeldiepte:17 m
Bebouwde opp.:171 m²
Totale woonoppervlakte:133 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2005
Inhoud:547 m³
Gevelbreedte:12 m
Bouwlagen:2
Overige inpandige ruimte:1 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:25 m²
Externe Bergruimte :22 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:47 m², Z-kamer
Keuken:16 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:Ja
Tuin breedte:7 m
Tuin diepte:8 m
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:22 m²
Garage Types:Vrijstaand steen
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen
Parking:2

Informatieplicht

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]