Matchen en deals sluiten

Ik combineer nieuwe zakelijkheid, met een vleug emotie en TOPkwaliteit


Hoe?

 • door mijn oren en ogen open te houden
 • als bemiddelaar bij de verkoop van huizen en grond
 • als begeleider en adviseur bij aankoop
 • als taxateur en waardebepaler
 • als vastgoedadviseur
 • door veelvuldige contacten te onderhouden met  collega’s, notarissen, gemeenten, geldverstrekkers en bouwkundig inspecteurs
 • en mijn kennis op peil houden door het volgen van cursussen
 • als makelaar deelnemen aan congressen en zitting nemen in commissies
 • kortom door in deze regio bij te blijven!

Bemiddeling bij verkoop

Bemiddeling bij verkoop


Mijn makelaardij heeft een prima reputatie op de huizenmarkt bij de verkoop van woningen. 

Een niet te groot bestand van huizen die ik in bemiddeling zijn, maar met een prima omloopsnelheid. Zo kan de aandacht voor alle panden optimaal zijn.
Ik hanteer redelijke tarieven en heb duidelijke, transparante contracten.
Op de belangrijke huizensites staan mijn panden: op www.funda.nl, op www.huislijn.nl  en natuurlijk op onze eigen site. Niet alleen uitgebreid en met veel foto’s, maar ook met een brochure die men kan downloaden. In overleg kunnen ook een video en 360 graden foto’s deel uitmaken van de presentatie op funda.nl.

Ik verzorg samen met Zibber fraaie, complete brochures met plattegronden, foto’s en een uitgebreide beschrijving. Mijn advertenties hebben persoonlijke teksten die regelmatig variëren.
Mijn kantoor wisselt uit  met collega’s waardoor wij ook andere wegen bewandelen om uw huis te verkopen, zoals ruiling en ‘’treintjes’’ maken. Ook hiervan kunnen wij succesvolle transacties laten zien. Tweemaandelijks is er een bijeenkomst van de samenwerkende makelaars uit Venray

Begeleiding en advisering bij aankoop

Begeleiding en advisering bij aankoop


In de huidige woningmarkt is het verstandig u te laten bijstaan door een ervaren AANKOOPmakelaar.

Eerst volgt een kennismaking, dan gaan wij samen de wensen formuleren, wij maken goede afspraken over wat wij van elkaar verwachten, er wordt intensief gezocht en een selectie gemaakt van de panden die wij gaan bekijken. 

Daarna regelen wij eventueel een bouwkundige aankoopkeuring, ik ga de bestemmingsplannen inzien en regel de taxatie voor de hypotheekbank. Dan komt het echte ‘’werk’’: de onderhandeling over prijs en voorwaarden.

Bij een geslaagde aankoop maak ik de koopovereenkomst op, voer de controle uit, neem de akte samen door en verzorg de afwerking richting de Notaris. Bij de oplevering regel ik de eindinspectie en daarna ga ik mee naar de notariële overdracht.

Ik zet me actief in, heb regelmatig contact en hanteer transparante, redelijke tarieven.

Taxaties

Taxaties


Bij de taxaties werk ik samen met twee gecertificeerde collega’s met een schat aan ervaring.
Taxaties voor particulieren, banken en notarissen.

Uitgebreide en verzorgde rapporten, onderbouwd met argumenten en aangevuld met recente kadastrale uittreksels, foto’s, bouwtekeningen en kadasterkaart.

Taxaties i.s.m. de Belastingdienst voor minnelijke waarderingen.

Wilt u een deskundig taxatierapport van een gecertificeerd, beëdigd taxateur? Stuur een mailtje naar patricia@groenwonen.nl

Adviezen en inloopspreekuur

Adviezen en inloopspreekuur


Ik adviseer u graag. Indien nodig in samenwerking met andere disciplines zoals notariaat, advocatuur en financieringsinstellingen.

Bijvoorbeeld bij overdracht van onroerende zaken door ouders aan kinderen, bij scheiding en deling van boedels, bij successie en bij aangifte voor Belasting.

Adviezen bij de vraag 'stay or go?'

Om de drempel te verlagen voor het stellen van uw vragen over huizen en alles wat daar mee te maken heeft,  hebben Renée van der Linden en ik een vast INLOOPSPREEKUUR ingesteld. Op woensdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur kunt u op ons kantoor binnenlopen. Wanneer u er zeker van wilt zijn, dat u niet hoeft te wachten, kunt u bellen om een tijdstip af te spreken.

Hypotheken

Hypotheken


Om u behulpzaam te zijn met het uitzoeken van een passende financiering voor uw aankoop hebben wij goede contacten met betrouwbare en deskundige hypotheekadviseurs! Een afspraak via ons kantoor is zo gemaakt. En het is zeker aan te raden om u goed te laten adviseren over de financiering voordat u zich begeeft op het gladde pad van de huizenmarkt.

Deeldiensten

Deeldiensten


Tegen "deeltarieven" kunnen wij ook "deeldiensten" voor u verrichten:

 • de koopovereenkomst voor u opstellen of samen met u doornemen
 • de onderhandelingen voeren
 • een verkoopbrochure van uw huis maken
 • uw pand op onze internetsite zetten
 • bezichtigingen leiden
 • bouwkundige aan- of verkoopkeuringen voor u regelen
 • advertenties voor u opstellen en plaatsen
 • als 'help-desk' fungeren

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]