Patricia van Rijswick-Kneepkens

Patricia van Rijswick-Kneepkens


Als makelaar en taxateur in onroerende goederen ben ik beëdigd in september 1980. 
In die tijd was ik de eerste vrouwelijke makelaar in dit Arrondissement. Vanaf 1 april 2006 ben ik  ingeschreven als Registermakelaar bij VastgoedCert. 
                                                                                                                                                                                                                                       
Ik heb een enorme dosis ervaring in het reilen en zeilen van de huizenmarkt.

Als makelaar ben ik succesvol en ik sta goed bekend. Ik ben zeer betrouwbaar en er altijd op uit om voor mijn cliënten het beste er uit te halen. De volgende woorden zijn op mij van toepassing: Energiek, vriendelijk en servicegericht. Daadkrachtig, doortastend en probleemoplossend bezig zijn. 
Ik sta voor mijn zaak en de zaken van mijn cliënten.

Mijn kantoor heeft uitstekende collegiale contacten en maakt gebruik van een groot netwerk. 
Als makelaar ben ik actief lid van branchevereniging VastgoedPro. Deze vereniging verplicht haar leden om zich jaarlijks bij te scholen en houdt streng toezicht op het reilen en zeilen van de aangesloten makelaarskantoren. 

Persoonlijk e-mail adres: patricia@groenwonen.nl

Vaste krachten

Aanbevolen


Voor mijn klanten staat Joop Boer altijd klaar voor het beste advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Hij heeft korte lijnen met de hypotheekbanken en de beoordelaars. Hij weet de kooltjes uit het vuur te halen voor zijn en mijn klanten! www.joopboer.nl 

Zibber in Eindhoven maakt de professionele fotoreportages van de woningen. Deze foto’s worden gebruikt bij de presentaties op Internet en in de brochures. Mijn brochures zijn zeer uitgebreid en worden gemaakt bij een drukkerij. Een professionele uitstraling waar ik veel complimenten over krijg. Ik stuur u graag een paar voorbeelden per mail. www.zibber.nl

Ook maak ik regelmatig gebruik van de talenten van het team van www.verkoopjehuis10xsneller.nl . Zij zijn meesters in het prachtig verfilmen van uw huis en de omgeving! Vaak wordt daarbij gebruik gemaakt van drones waardoor een blik van uit de lucht een extra dimensie geeft!

Sinds 1986 maak ik gebruik van de diensten van de Telefoon Antwoord Service, de TAS uit Venray die de telefoon vriendelijk en correct beantwoordt wanneer ik zelf niet op kantoor ben. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zij noteren wie gebeld heeft en kunnen eventueel een telefoontje doorverbinden. Een perfecte service die de bereikbaarheid van kleine bedrijven zoals het mijne aanzienlijk vergroot. 

Voor bouwkundige keuringen en adviezen over verbouwingen is Wouter Strien van Peters Bouwadvies uit Milsbeek voor mij de aangewezen man!

Mathijsen en Weijs Notarissen uit Venray is een kantoor dat wij u van harte aanbevelen! www.mathijsenenweijs.nl

Controle of er houtaantasters in het dak van uw huis zitten en de bestrijding daarvan:                                     Vink Bedrijfshygiëne uit Geijsteren www.vink-ongediertepreventie.nl

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]